Liittymällä Hyvinkään Partiotuki ry:n jäseneksi tuet partiotoimintaa Hyvinkäällä

Mikäli haluat tukea hyvinkääläistä partiotoimintaa voit liittyä Hyvinkään Partiotuki ry:n jäseneksi. Partiotuen jäsenenä saat tietoa tukiyhdistyksen tulevista tapahtumista, kuten talkoista, ja muusta toiminnasta. Lähetämme jäsenillemme kaksi kertaa vuodessa jäsentiedotteen sähköpostitse. Hyvinkään Partiotuki ry:n jäsenmaksu on 25 eur / hlö / vuosi. Kätevimmin liityt jäseneksi tästä linkistä.

Huomioithan, että partiotuen jäsenmaksu ei liity partiolaisen vuosittaiseen jäsenmaksuun ja että Hyvinkään Partiotuki ei järjestä partiotoimintaa. Voit olla yhteydessä paikallisiin lippukuntiin, mikäli haluat ilmoittaa lapsenne partioon.

Partiotuen toimintaan voi osallistua myös vaikkei olisikaan yhdistyksen jäsen. Talkoot ja muut tapahtumat ovat kaikille avoimia. Tiedotamme tapahtumistamme partiotuen facebook-sivulla. Ota sivu seurantaan, jos olet kiinnostunut toiminnastamme! Tervetuloa mukaan!

Yhdistyksemme toiminnassa on aina tilaa myös yhdistysaktiiveille. Usmituvan isännöintiä hoitavat vapaaehtoiset isännöijät ja myös yhdistyksen hallitukseen mahtuu uusia jäseniä. Mikäli olet kiinnostunut osallistumaan toimintaan aktiivisesti voit myös lähettää sähköpostia osoitteella: info@partiotuki.fi ja kertoa, mikä sinua kiinnostaisi, sekä kysyä lisää. Katsotaan yhdessä toiminnasta kiinnostava kokonaisuus!

Aikuisten toiminta lippukunnissa

Partiotoiminta perustuu vapaaehtoisuuteen. Paikallisyhdistyksissä toimii suuri joukko nuoria ja aikuisia, jotka järjestävät toimintaa nuoremmille partiolaisille. Lippukuntien toimintaan mahtuu aina mukaan myös uusia aikuisia! Lippukunnat kaipaavat aikuisia tuekseen vaikkapa saunan lämmittäjiksi retkelle tai uuden taidon opettajaksi kokoukseen tai leirille. Myös ryhmien johtajia kaivataan kaikissa hyvinkääläisissä lippukunnissa. Lippukunnat myös järjestävät aikuisille ja perheille omaa toimintaa. Aikuisten avustusmahdollisuuksista sekä omasta toiminnasta lippukunnassa voit kysellä tarkemmin suoraan lippukunnista.