Usmitupa on juuri 20 vuotta täyttänyt leiri- ja kurssikeskus lähellä Hyvinkään keskustaa, mutta kuitenkin luonnon keskellä. Usmituvan yläkerrassa parvella on majoittautumistilaa. Alakerrasta löytyy kesällä 2008 uusittu keittiö sekä tupa, jossa runsaasti tilaa monipuoliselle toiminnalle. Keittiössä on uuni, liesi, jääkaappi ja juokseva vesi. Tuvan läheisyydessä on sauna ja WC-tilat sekä nuotiopaikka ja kiintolaavu.

Usmituvan pohjapiirros

Usmituvan varusteet

  • Keittiössä on ruoan valmistukseen kattiloita, paistinpannuja, uunivuokia, veitsiä, kauhoja, juustohöyliä, leikkuulautoja, siivilöitä, salaattikulhoja jne. sekä tarjoiluun astiat 60 hengelle; syviä ja matalia lautasia, juomalaseja, haarukoita, veitsiä ja lusikoita, tarjottimia ja kahviastiasto sekä mikroaaltouuni ja kaksi kahvinkeitintä.
  • Leivinpaperi, kelmut, talouspaperit, suodatinpussit, mausteet yms. on tuotava itse. WC- paperi sisältyy vuokraan. Keittiössä on kankaiset käsi- ja astiapyyhkeet.
  • Usmituvalla on tiskiaineet sekä rätit yms. tuvan ja saunan siivoamiseen tarvittavat välineet ja pesuaineet.
  • Tuvassa valkokangas ja piirtoheitin sekä fläppitaulu (tuo omat tussit).
  • Parvella majoitustilaa ”siskonpedissä” (max 30 hlö saa olla parvella). Omat patjat / makuualustat, tyynyt, peitot / makuupussit.
Facebook